Som afslutning på udarbejdelsen og tilpasningen af THCME, manglede et vigtigt møde med en af ”gudfædrene” – Wernard Bruining – indenfor at dyrke cannabis planter såvel som producere CBD. Dette blandt andet at hører mere om fx vores kommende medlemmers behov for mængder af CBD/THC olie, tilrettelæggelse af medlemsarrangementer for at lærer dem selv at dyrke og producere, brug af cannabis i madlavning m.v.

Dette var et inspirerende møde som samtidig gjorde at de sidste ting omkring THCME faldt på plads, herunder at Holland blev valgt som pilotprojekt land – og vores kontakter i Barcelona derfor enten selv kan starte en THCME afdeling eller afvente om hvorvidt det lykkes at starte op i Holland samt finde det rigtige hold at gøre det med.

Turen bød også på et kursus hos Wernard Bruining om hvordan man selv kan producere CBD olie selv – hvilket er samme proces som med THC – og kom i den forbindelse i dialog med de øvrige 12 deltager, hvoraf halvdelen var pårørende og den anden, selv sygdomsramte. Et møde som understregede vigtigheden i inddragelse af de pårørende.