Idet at mit sidste besøg i Marokko blev forlænget med to dage, havde jeg kun en dag i Holland til at mødes med de relevante aktører i forhold til både THCME og ”Our life in Ketama” projektet, som projektet nu hedder. Dagen blev derfor primært brugt på (om bookning af møder) at identificere andre relevante samarbejdspartnere ud fra den nye viden jeg havde fået under mine 3 uger i Marokko i forhold til Ketama projektet – og her var Wernard Bruining igen en stor hjælp. Dette ved at henvise mig til en af stifterne af www.survernuver.org som blandt andet står bag forskellige Social Clubs for syge der bruger cannabis, et projekt som minder meget om www.thcme.dk og derfor også oplagt at indgå en form for samarbejde herunder erfaringsudveksling. Den korte tid i Amsterdam blev ellers brug på at besøge flere af de mange shops der sælger blandt andet cannabis frø, mad produceret med cannabis, CBD olier samt andre nye produkter der er kommet til alene det seneste år.