Formålet med denne tur var at samle op på de sidste mange måneders arbejde i Marokko herunder flere af de mange mennesker jeg havde mødt i forbindelse med mit arbejde. Også denne gang var der kun afsat 5 dage som igen blev forlænget med to dage, da det ene møde første til et nyt som igen åbnende langt flere muligheder end der først var tænkt med projektet. Ydermere blev der også denne gang brugt mere tid på at se nærmere på de øvrige udfordringer Marokko har i byer som Tanger, hvor alt for mange unge render rundt på gaden påvirket af stoffer og tigger. Fokus på denne tur blev derfor flyttet lidt fra ”bjerget” til byen, for dels bedre at forstå Marokkos egne problemer med stoffer generelt herunder også cannabis, hvilke indsatser der var samt hvad de kunne tilbyde, relevante aktører som blandt andet Imamerne fra de største Moskéer m.v.  Ydermere blev der også brugt mere tid på at indgå dialog med det lokale politi for dels at fortælle lidt mere om blandt andet det danske politis præventive arbejde og dels for at få en større indsigt i hvordan den politiske holdning var, idet at denne holdning er en afspejling af politiets arbejde. I denne forbindelse blev der efterfølgende skabt en kontakt til dansk politi, som vi nu ser frem til politiet i Tanger tager imod. Denne tur blev derfor også lidt anderledes end forventet – og igen åbnede flere døre – den største opgave bliver nu at sortere i disse mange muligheder mens jeg alligevel venter på næste sæson på bjerget, som først starter til foråret næste år.