For at optimere den kommende tur til Marokko samt for at få et indblik i hvordan ”hashmarked”, så ud på den spanske side besøgte jeg flere byer mellem Malaga og Tarifa over to dage, inden jeg tog færgen til Tanger. Dette både for at få et indblik i hvilke konsekvenser det eventuelt havde for især denne del af Spanien, med Marokko herunder tale med både købere og sælgere om alt for priser, tilgængelighed, kvalitet m.v. såvel som med politiet. Udover at konklusionen var som forventet: prisen og kvaliteten afhænger af hvem man køber af herunder hvem man er (lokal eller turist), tilgængeligheden er, ja – man skal ikke lede længe og politiet – gør hvad de kan, men langt de fleste lokale betjente har det ikke som fokusområde men derimod mere de hårdere stoffer. CBD og andre lignede produkter er også let tilgængelige og der er uden tvivl et marked for det, set i lyset af omfanget af steder der solgte disse. I samme forbindelse blev THCME projektet præsenteret, hvilket igen åbnede op for nye muligheder – herunder starte en afdeling i Malaga, og der blev derfor også aftalt at mødes igen i løbet af efteråret, når vi har taget stilling til om hvorvidt vi vil tage imod et lignede tilbud for flere relevante aktører i Barcelona.