OM THCME

Foreningens primære formål er via THCMEs Uddannelsesakademi at uddanne vores medlemmer til i fremtiden selv at kunne dyrke cannabisplanter med og uden THC, såvel som producere fx CBD og THC-olie til eget forbrug. Hertil er formålet ligeledes på sigt at starte THCME Farmhouses, således at foreningen selv kan producere og levere billige frø og stiklinger samt cannabismedicin til de af vores medlemmer, der ikke selv har mulighed herfor. Sekundært er foreningens formål i fremtiden at starte mindre (non-profit) TCHME Social Clubs, hvor kommende medlemmerne udover at kunne deltage i forskellige arrangementer, også kan mødes med andre ligesindede i sociale rammer. Ydermere er formået på sigt at indsamle såvel som at formidle anonymiseret viden om vores medlemmers erfaringer med cannabismedicin herunder dens (bi)virkninger via THCMEs Vidensdeling. Foreningen har derudover til hensigt at opbygge et THCMEs Advisory Board beståede af relevante fagfolk som f.eks. sygeplejersker, læger, advokater og socialrådgivere på både det juridiske, politiske og samfundsmæssige område samt et THCMEs Legal Team til at støtte foreningen i dens arbejde.

THCME vil primært være finansieret af medlemmerne selv via blandt andet medlemskontingenter, som fx betaler for produktion og udlevering af frø, stiklinger eller THCMEs egenproducerede medicin. Hertil kommer en mindre indtægt ved salg af mad/drikke og øvrige relevante produkter i THCMEs Social Clubs samt anden indtjening som fx afholdelse af kursusforløb, foredrag og sponsorater. THCME vil derfor både være ejet og primært bestyret af medlemmerne selv, med hjælp fra relevante fagfolk med ekspertise indenfor forskellige områder. Derved får vores kommende medlemmer ejerskab over foreningen og dermed en følelse af at tage kontrol over egen sygdomsbehandling, mens fagfolkene kan bidrage til at sikre, at produktion og arbejdsgange lever op til THCMEs etiske regler. Målet med foreningen er derfor også at være én fælles stemme på vegne af dens medlemmer og sammen afkriminalisere produktionen og brugen af cannabismedicin. Kampen er fælles – på tværs af sygdom, bopæl, køn, alder, nationalitet m.v.

Du kan her på vores hjemmeside læse mere om THCME-foreningen samt på de sociale medier fremover følge med i vores arbejde, herunder læse mere om hvordan du som enten sygdomsramt eller støttemedlem kan tage aktiv del i kampen om at muliggøre TCHME.