BLIV STØTTEMEDLEM

Det vil være muligt at blive støttemedlem af foreningerne, hvis man ikke selv er syg, men ønsker at støtte op om de syges kamp for deres ret til naturmedicinen. Medlemskontingentet er som udgangspunkt gratis, hvis man blot ønsker at signalere til politikere og civilsamfundet, at folket står bag de syges kamp for rettet til cannabismedicin, men man kan også vælge at bidrage økonomisk til foreningens kamp og udvikling. Det er op til den enkelte selv at vurdere, hvad dennes økonomiske støtte skal stå i.

Støttemedlemmerne kan ikke købe medicin eller komme i de respektive THCMEs Social Clubs på daglig basis. For at vise gennemsigtighed vil der dog være to årlige arrangementer, hvor støttemedlemmer inviteres til at hører om foreningens arbejde og resultater i forhold til indsamling af data fra medlemmerne m.v. samt udvalgte medlemsarrangementer de kan deltager i.

For at blive støttemedlem, skal du indledningsvis udfylde kontaktformularen, hvorefter du vil modtage yderligere information herunder hvordan du med dit støttemedlemsskab kan tage en aktiv del i vores arbejde.

BLIV STØTTEMEDLEM NU

11 + 5 =