For at følge op på de tanker der blev sået i 2017 efter et besøg i Ketama (Marokko), blev der planlagt et 5 dagsbesøg til Marrocco som grundet den store succes i forbindelse med besøget, blev udvidet med yderligere to dage. Ved dette besøg var fokus ikke kun at få en større indsigt i cannabis farmernes arbejde, men også for at kigge nærmere på farmers leveforhold samt for at afholde en dansk fødselsdagsfest for en af de unge piger som har fungeret som bindeled til en af cannabis farmers familie siden det første besøg i 2017. Der var derfor medbragt fra Danmark alt fra flormelis, lagkagebunde, kagecreme, fødselsdagsfag m.v. samt inviteret en masse børn og kvinder, hvor der ved samme lejlighed blev præsenteret nogen af de tiltag som jeg har arbejdet videre på siden sidste besøg som fx rent drikkevand, rene gader m.v. Samtidig blev der identificeret hvilke behov ikke kunne denne landsby har, men også generelt hvilke udfordringer farmerne står med grundet den nuværende lave fortjeneste de har på deres ”afgrøder”. Dette besøg blev derfor primært brugt på at skabe sig et overblik over landsbyen herunder også hvor mange indbygger herunder især hvor mange der er børn, deres behov for at sikre en bedre levestandart samt forberede sig på en uundgåelig afkriminalisering eller fuld legalisering.