Som opfølgning på stifternes efterårstur i 2017, var besøget i Holland denne gang for at kigge mere på de hollandske Coffeeshops vs den store viden der nu var indsamlet i forhold til fx Social Clubs i Barcelona – for at sikre at alle de bedste ting fra hver, var inkorporeret i de fremtidige THCME Social Clubs. Hertil kommer at skabe kontakt til lokale borgere i Amsterdam såvel som offentlige myndigheder som lokale politibetjente i ”Red light” og NGO’er. Idet at THCME på dette tidspunkt har fundet sin form og derfor nu kun er rundt til de sparringspartnere for at fremlægge de endelige tanker og få den sidste feedback – er fokus på denne tur mere at samle de sidste ideer sammen og vende tilbage til Danmark for at foretage de sidste justeringer inden næsten fase ville begynde, nemlig alt fra udarbejdelse af etiske regler til THCMEs medarbejdere, vedtægter til foreningen, udarbejdelse af medlemsskabssystem m.v. Cannabis College: https://www.cannabiscollege.com/ har løbende stået til rådighed i forhold til de spørgsmål der opstod/opstår undervejs omkring dyrkning og producere cannabismedicin.