Holland var uundgåelig – for Holland er det land i Europa der har den længste tradition indenfor Coffeeshops (Social Clubs), dyrkning af cannabis planter (Farmhouses) og flere former for rådgivning omkring cannabis som medicin, i mad eller egen produktion (Rådgivningen). Hertil kommer at en af stifterne allerede i 2004 arbejdede på et lignende projekt, dog under titlen: How to legalize cannabis in EU og derfor siden har bibeholdt ikke kun kontakter rundt om i EU men også interessen på området og har derfor også banet vej for THCME.

Der blev derfor genoptaget kontakt til gamle såvel som skabt nye kontakter i forhold til sparring i opbygningsfasen og i erkendelse af at der nok ville gå flere år før et projekt som THCME var muligt i Danmark – men ikke umuligt i Holland. Holland har derfor også fungeret som base under hele projektets opstart og håbet er at kunne påbegynde opstarten af et THCME pilotprojekt der i løbet af efteråret 2018, som efterfølgende kan bane vejen for også at kunne virkeliggøre THCME i Danmark i en nærfremtid.