Grundet udviklingen rundt om i verden på cannabis området samt Marokkos lange historik som leverandører af hash til især Europa, var Marokko et af de vigtigste lande at besøge. Dels for at få en ide om hvor langt Marokko var i forhold til en afkriminalisering for at cannabis i forhold til udviklingen samt om deres egen eventuelle historie om brug af cannabis som medicin og i deres madlavning. Grundet sprogbarrierer – var der selvfølgelig et par udfordringer – men ikke flere end at det hurtigt blev klart at der ikke var den store tradition i forhold til at bruge fx som medicin foruden at det også var tydeligt at cannabisfarmerne heller ikke fik nok udbytte af deres produkt, altså brugte hele planten til forskellige ting. I forbindelse med turen blev der skabt en tæt relation til flere farmere herunder en fortsat kontakt for at vende tilbage næste år (2018) og arbejde mere med hvilke muligheder der er i Marokko for cannabis medicin og andre produkter, når eksport i fremtiden bliver en realitet – også fra Marokko, selvfølgelig lovligt.